Camere

Facilități camere: aer condiționat, mini-frigider, telefon, internet Wi-Fi de mare viteză gratuit, seif (contra cost), TV prin satelit, duș, uscător de păr, set de baie, set de cafea / ceai, aparat de cafea espresso, balcon / terasă. Set de cusut și de bărbierit disponibil la cerere.
La sosire: sticlă de apă, sticlă de vin cretan, ceai și 1 capsulă de cafea espresso de persoană. Doubles Electra Building (~ 16 mp) Pat dublu.
Doubles  (~ 16 mp) Pat dublu.
Family 2-Bedrooms (~ 30-35 mp) 2 dormitoare în plan deschis, pat dublu și 2 paturi de o persoană. Camerele sunt curățate zilnic, iar lenjeria de pat este schimbată de 3 ori pe săptămână.

Mese

Brățară specială pentru servicii All inclusive
Serviciile din cadrul programului sunt valabile până la ora 11:00 în ziua plecării.
Pregătirea alimentelor și procesarea alimentelor se efectuează în conformitate cu standardele internaționale de siguranță alimentară HACCP "ISO 22000". Se folosesc legume de sezon proaspete, din grădini private, precum și ulei de măsline pur presat la rece. Mese
Restaurant principal
Mic dejun 07:30-10:30 (bufet, spectacole de gătit)
Mic dejun târziu în fiecare duminică până la ora 11:00 și Champagne Brunch
Prânz 13:00-14:30 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan)
Cină 18:45-21:00 (bufet, spectacole de gătit, colț cretan)
Meniu pentru copii în timpul prânzului și cinei (fish sticks, paste, pui, cartofi prăjiți etc.)
Tropicana Pool Snack Bar (mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie) 10:00-18:00 (sandvișuri, pâine prăjită, hot dog, înghețată, dulciuri; bere locală, vin alb și roșu de casă, băuturi răcoritoare, sucuri de cafea, ceai din plante locale, apă).
Sea Side Bar (aprilie-octombrie) 10:00-22:45 (după 22:45 - toate contra cost).
Vin de casă alb și roșu, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai.
Consum nelimitat de băuturi alcoolice locale (coniac, gin, vodcă, whisky, rom, raki, ouzo). ! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a aduce unele modificări programului fără notificare prealabilă.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Miramare Hotel (annex High Beach), Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate