Shopping in Istanbul - Mirajul Orientului

Plecare cu autocarul din Craiova

4
 
Transportation
Perioada 30.11 - 04.12.2022
Oferta speciala
 
255
persoana/sejur

 

è Ziua 1. CRAIOVA – ISTANBUL (cca 900 km)

Plecam din Craiova in jurul orei 5  dimineata , din parcarea Hotelui Militar (str. SF Dumitru, la 100 m de Agentia Palace Tour) spre Istanbul. Seara,  cazare in Istanbul la hotel 4*.

è Ziua 2. ISTANBUL

Dupa micul dejun, timp liber pentru  relaxare  sau optional (contra-cost) excursie in Istanbul. Excursia se efectueaza cu autocar si ghid local vorbitor de limba romana si include urmatoarele obiective turistice: Palatul Dolmabahce, Galata Tower, vizita la Bazarul de Mirodenii,  Hagia Sofia, Moscheea Albastra. Seara, cazare in Istanbul la acelasi hotel 4*.

è Ziua 3. ISTANBUL –Palatul Topkapi -  Marele Bazar

Dupa micul dejun timp liber pentru relaxare sau optional (pe jos) Palatul Topkapi (muzeu). Palatul Topkapi este un complex de cladiri care aveau un rol bine definit in viata opulenta la curtea sultanului. Tot la palat se afla si gradini luxuriante prin care se plimbau concubinile regale insotite de eunuci. In muzeu se mai afla expuse: sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, turbanul lui Avram si cel a lui Iosif.  Optional puteti explora pe cont propriu si  Marele Bazar. Cel mai mare complex comercial acoperit din lume se intinde pe zeci de alei si copleseste prin abundenta si diversitatea de marfuri. De la fructe confiate si fire de matase, la cele mai luxuriante obiecte de podoaba si bijuterii, pana la cafenele si tarabe cu diverse delicii, toate va asteapta in Marele Bazar.  Seara, cazare in Istanbul la acelasi hotel 4*.

è Ziua 4. Istanbul – Insula Printului (Buyukda) – optionl

Mic dejun. Optional: croaziera pe Marea Marmara pana la Insulele Printului. In cadrul excursiei pranzul este inclus la restaurantul local. Pe vremuri a fost un refugiu pentru printi si imparatese exilati in epoca bizantina. In prezent este un loc popular cu plaje nisipoase si frumoase, case vechi de lemn in  stilul otoman. Interesant este faptul  ca nu sunt permise vehicule cu motor cu exceptia vehiculeleor oficiale sau de serviciu. Un cal si o trasura pot fi o adevarata experienta de ,,lume veche,,. Odata ajunsi in oras aveti timp liber la dispozitie. Dupa intoarcerea in Istanbul puteti incerca mancaruri traditionale turcesti.

è Ziua 5. Istanbul – Craiova

Mic dejun. Efectuam check-out-ul  si ne indreptam catre Craiova

255 EURO/ persoana

* pachet 4 nopti cu mic dejun inclus

 

 

Perioada : 30.11.2022 – 04.12.2022 

NOTA: Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de platitoari. Pentru un numar mai mic de participanti tarifele se recalculeaza.

Supliment single: 130 euro; Supliment a treia persoana: 250 euro

-Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru zilele 1 si 4;

- 4 cazari cu mic dejun in hotel 4* (standarde locale);

- insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

 

- asigurare medicala si storno;

- vizite optionale, ghizi locali si intrari la obiective turistice;

- locuri preferentiale in autocar (primele 3 banchete, 10 euro/ persoana);

- taxa de oras (unde este solicitata)

- bacsis ghid + sofer

- excursie cu ghid local in ziua 2 (15 euro/ persoana – min 35 platitori)

- excursie cu ghid local in ziua 4 (45 euro/ persoana – min 35 platitori)

 

Conditii de plata: avans minim 30% in momentul rezervarii, diferenta pana 01.11.2022

Nu rata oferta speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.