Hotel Izvoare

Calimanesti Caciulata

4
 
Perioada 27.11 - 01.12.2020
Oferta Speciala
de la
 
9042
persoana/sejur 3 nopti

 

Situat în centrul stațiunii Căciulata, vis-a-vis de Parcul Central, hotelul IZVOARE vă pune la dispoziție 110 locuri de cazare, restaurant și piscină exterioară cu apă termală.

 

Hotelul Izvoare din Caciulata dispune de 110 locuri de cazare, destinate atât cuplurilor ce doresc să aibă parte de liniște și relaxare, grupurilor de prieteni dornici de plimbare și distracție, familiilor cu copii, dar și grupurilor organizate, aflate în tranzit sau venite pentru întâlniri de afaceri, conferințe, evenimente corporate sau team-buildinguri.

 

Camerele bine utilate, spațioase, calde și primitoare, amplasamentul unic dar și calitatea dotărilor, reflectă rafinament și eleganță.

 

Restaurantul hotelului, cu un meniu a la carte și o capacitate maximă de 80 de locuri, a fost conceput pentru a oferi o experiență culinară de excepție. O masă de afaceri, o cină romantică sau o cină în familie, o petrecere sau un eveniment major au un lucru în comun – Restaurant Izvoare. Cu un meniu rafinat, vom satisface cele mai fine gusturi oferind momente de neuitat, de fiecare dată când veți fi oaspeții noștri.

 

Hotel Izvoare Caciulata dispune de o piscina exterioara, piscina ce contine apa geotermala (temperatura apei fiind de 350C iar adancimea piscinei de 1.4m). Apa provine de la unul dintre izvoarele termale, apa incalzita in subteran de activitatile geotermale ale pamantului, bogata in saruri, minerale si dioxid de carbon.

 

Apa termală conţine minerale precum calciu, sodiu, potasiu şi magneziu, minerale incluse şi în factorul natural de hidratare, o componentă ce asigură hidratarea pielii.

 

In sezonul cald, piscina dispune si de o terasa exterioara, unde va puteti delecta cu bauturile si preparatele preferate.

 

Loc in camera standard - 450 lei/sejur 3 nopti cu mic dejun

Loc in camera deluxe - 495 lei/sejur 3 nopti cu mic dejun

Loc in camera superior - 540 lei/sejur 3 nopti cu mic dejun

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.