Hotel Diana

Baile Herculane

3
 
Perioada 27.11 - 01.12.2020
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Oferta Speciala
de la
 
203
persoana/sejur 4 nopti

 

Decorul ideal de relaxare: De 3 stele cu priveliște

La 3 minute de centrul stațiunii Băile Herculane, cu camere complet renovate, restaurante generoase și atmosferă liniștită. Începe-ți sejurul la Hotel Diana, într-un decor ideal de relaxare.

220 de camere confortabile într-un cadru natural deosebit. Un centru de tratament și prevenție cu sursă proprie de apă termală minerală bogată în sulf, cu personal medical de specialitate și aparatură de ultimă generație. Excursii organizate, piscină acoperită și în aer liber, saună și săli de masaj. Totul pentru o vacanță liniștită, sub semnul zeiței Diana, între culmi împădurite, veșnic verzi.

Hotel Diana de 3 stele se află la 3 minute de centrul stațiunii și oferă toate condițiile unui resort modern la Băile Herculane. Cu 2 săli de conferință și un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase și o terasă de vară, hotelul face parte din 2011 din lanțul românesc Bacolux Hotels.

Aer pur, puternic ionizat, apă foarte bogat mineralizată și confort - toate te ajută să te recuperezi în deplină liniște. Când vrei o vacanță la Băile Herculane, verifică ofertele de tratament de la Hotel Diana și descoperă detaliile!

 

Facilități în hotel: - recepție nonstop; - room service; - wi-fi în camere și în spațiile comune; - halate și prosoape; - parcare păzită non-stop; - ascensoare; - alarmă de incediu; - depozitare bagaje; - seif; - spălătorie/ călcătorie; - apel de trezire; - comandă taxi; - fax/ fotocopiator; - curierat; - informații turistice; - scaun de copii.

Restaurante: Clasic (08:00 – 23:00), Rustic (08:00 – 21:00), Terasă de Vară (08:00 – 22:00)

Piscine cu apă încălzită, în aer liber, vara, și în interior. Un centru de tratament cu personal medical specializat și aparatură de ultimă generație. La Hotel Diana din Băile Herculane te tratezi și te relaxezi!

Băi termale minerale - sursa proprie de apă termală minerală concentrată în sulf, ce oferă posibilitatea de terapii balneare pentru recuperare și prevenție.

Izvoarele din Băile Herculane au grad scăzut de radioactivitate și au următoarele indicații terapeutice: afecţiuni reumatismale degenerative (spondiloze, artroze, poliartroze), inflamatorii, abarticulare (tendinoze, tendomioze, etc); afecţiuni posttraumatice (stări după operaţii pe articulaţii, stări după fracturi, entorse, etc); afecţiuni neurologice periferice (pareze şi paralizii); afecţiuni metabolice şi de nutriţie (forme uşoare de diabet, hiperlipemii etc.); afecţiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, boli profesionale)

Tratamente medicale: 

Centrul nostru de sănătate dispune de: - Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri); - Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj; - Aparatură de electroterapie modernă

Bine de știut!

Oaspeții care achiziționează pachete de tratament balnear vor trebui să prezinte o trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate. Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul nostru, în urma unei consultații de specialitate. Vă recomandam să rezervați consultația la medic imediat după ce v-ați cazat, pentru a putea beneficia de tratament din prima zi

 

 

 

 

Loc in camera

Tarif euro/pers/sejur

Single

227 euro

Dubla standard

203 euro

Family

221 euro

Apartament

233 euro

 

 

SERVICII INCLUSE: 4 nopți de cazare cu all inclusive

 

·        27 noiembrie – Welcome cocktail, cină bufet

 

·        28 noiembrie – Mic dejun, prânz bufet, cină bufet

 

·        29 noiembrie – Mic dejun, prânz tradițional, cină bufet

 

·        30 noiembrie – Mic dejun, prânz bufet, cină festivă cu entertainment

 

·        01 decembrie – Mic dejun

 

 

 

Copil 5 - 11 ani

35 euro fara pat suplimentar

91 euro cu pat suplimentar

 

Mesele se servesc în sistem bufet suedez (excepție cina festivă, care va fi set-meniu) și includ băuturile non-alcoolice și alcoolice

 

 

FACILITĂȚI INCLUSE

 

▪ Parcarea gratuită, în limita disponibilității (capacitate limitată)

 

▪ Internet Wi-Fi

 

▪ Nota! În cazul în care reglementările legale care vor fi în vigoare pe perioada desfășurării evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspeții cazați în hotel: piscină interioară de înot pentru adulți și copii cu apă încălzită, 4 tipuri de saună (sauna IR, sauna umedă, sauna finlandeză cu aromaterapie, sauna finlandeză), jacuzzi interior și exterior, zonă de relaxare, Aqua Splash pentru copii

 

Nu rata oferta speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.