Delta Dunarii

Transport autocar din Craiova

 
Transportation
Perioada 18.06 - 21.06.2021
Oferta speciala
de la
 
22033
persoana/sejur

 

1095 RON/ persoana in dubla/ pachet 3 nopti cu demipensiune!  Tarif EB 31.01.2020. Reducere de 15% deja aplicata la tarife.

Traseu: Craiova – Constanta - Enisala – Murighiol - Uzlina – Craiova

 

    Ziua 1, 18.06.2021 (aproximativ 630 km)

è Traseu: Craiova – Constanta – Enisala – Murighiol (sat Uzlina)

Plecarea din Craiova va fi la ora 05.00 dimineata pe traseul Craiova – Bucuresti – Constanta – Enisala. Este inclusa in tarif excursia la Cetatea Enisala. Cetatea Enisala, situata la 2 km de localitatea Enisala, se afla pe un deal calcaros care domina zona lacurilor Razim si Babadag. Veche asezare din Antichitate, a fost reconstruita in secolul XIV cu scop militar, probabil de catre negustorii genovezi, detinatori ai monopolului navigatiei in Marea Neagra. Denumirea Enisala provine de la cuvintele Yeni Sale care inseamna Targ (Sat) Nou. Incepand cu anul 1347 cetatea a apartinut despotatului Dobrogei, iar intre anii 1397 – 1418 in timpul domniei lui Mircea cel Batran, cetatea a facut parte din sistemul defensiv al Tarii Romanesti. Dupa cucerirea Dobrogei de catre otomani intre anii 1419 – 1420,  cetatea a gazduit o garnizoana militara, iar dupa anul 1651 cetatea a cazut in ruine. Zidurile cetatii au fost restaurate in 1991, iar in prezent fortareata Enisala este un punct turistic important pentru Dobrogea. Vom parca autocarul in comuna Murighiol pentru ca din Murighiol vom efectua transfer pe apa pentru a ajunge la Complex Cormoran 3* din satul Uzlina.  Seara ne vom caza si vom lua cina la complexul de 3* din comuna Murighiol (sat Uzlina).

    Ziua 2, 19.06.2021: vom servi micul dejun. Timp liber pentru a va bucura de facilitatile complexului sau puteti achizitiona 1 din cele 2 excursii optionale in Delta, contra-cost. Cei care doresc sa se bucure de facilitatile complexului pot alege sa se relaxeze la cele 2 piscine in aer liber, cu sezlong si prosop in limita disponibilitatii, sa utilizese bicicletele pentru plimbari in complex, sa foloseaca cele 2 terenuri de sport, mesele de ping-pong, billiard si badmington, inclusiv echipamentul sportiv.

EXCURSIA 1: PADUREA CARAORMAN durata 4-5 ORE – 140 RON/PERS (minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Caraorman depinde de numarul de persoane inscrise. Padurea Caraorman este vestita pentru frumusetea stejarilor imbratisati de plante agatatoare. Atractia principala este Stejarul Ingenuncheat, cel mai batran si mai mare stejar din Delta Dunarii, cu o circumferinta de patru metri si o vechime estimata la 400 de ani. Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 RON/pers, plus 5 RON/pers taxa de acces in padure (se achita cash, la fata locului. Optional, pachet pranz 23 RON/ persoana (sandwich, 1 apa 0.5 l, 1 fruct). Se recomanda rezervarea pachetului de pranz odata cu excursia optionala la Padurea Caraorman, avand in vedere faptul ca traseul este pentru mai multe ore.

EXCURSIA 2: MILA 23 durata 5-6 ORE – 140 RON/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se va face acest traseu depinde de numarul de persoane inscrise. Este unul dintre cele mai complexe si frumoase trasee organizate de noi, se trece prin Lacul Uzlina, Lacul Isac, Brat Sulina, Crisan, Dunarea Veche, Mila 23 (oprire si vizitare sat), Canal Eracle, Lac Radacinos, Lac Treiezere, Lac Bogdaproste, Dunarea Veche (marele M). Optional, pachet pranz 23 RON/ persoana (sandwich, 1 apa 0.5 l, 1 fruct). Se recomanda rezervarea pachetului de pranz odata cu excursia optionala la Padurea Caraorman, avand in vedere faptul ca traseul este pentru mai multe ore.

Seara vom lua cina si ne vom caza la aceeasi pensiune 3* com. Murighiol (sat Uzlina).

    Ziua 3, 20.06.2021: vom servi micul dejun. Timp liber pentru a va bucura de facilitatile complexului sau puteti achizitiona 1 din cele 2 excursii optionale in Delta contra-cost. Cei care doresc sa se bucure de facilitatile complexului pot alege sa se bucure de cele 2 piscine in aer liber, cu sezlong si prosop in limita disponibilitatii, sa utilizese bicicletele pentru plimbari in complex, sa foloseaca cele 2 terenuri de sport, mesele de ping-pong, billiard si badmington, inclusiv echipamentul sportiv.

EXCURSIA 3: PADUREA LETEA durata 7-8 ORE – 175 RON/PERS (Minim 6 adulti). Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Letea depinde de numarul de persoane inscrise. Este o padure de o frumusete unica, cu un aspect subtropical imbinat cu peisaj desertic, este cea mai veche rezervatie naturala din Romania, declarata inca din 1938.  Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 RON/pers, plus 5 RON/pers taxa de acces in padure. Optional, se poate servi masa la localnici contra sumei de 65 RON/pers. Nu se accepta plata cu cardul pentru plimbare si masa la localnici. Costurile suplimentare (5 RON acces in padure, 30 RON plimbarea cu jeep prin padure si 65 RON/ persoana masa la localnici) trebuie achitate cash la prestatorii locali.

EXCURSIA 4: SULINA durata 8 ORE – 175 RON/PERS (Minim 6 adulti). Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Sulina depinde de numarul de persoane inscrise. Punctele de atractie in oras sunt: Biserica Greaca Sf. Nicolae, Cimitirul, farul. Se poate servi masa la terasele din oras. Exista taxi/microbuze care fac legatura intre oras si plaja de la Marea Neagra. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, sunt 2 terase unde se poate servi masa. Barcagiul va poate lasa in oras sau la plaja si stabiliti cu el ora de plecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17:00.

Seara vom lua cina si ne vom caza la aceeasi pensiune 3* com. Murighiol (sat Uzlina).

    Ziua 4, 21.06.2021: vom servi micul dejun si apoi ne pregatim de plecare. De la complexul turistic in care am fost cazati 3 nopti, vom efectua transferul pe apa pentru a ajunge la Parcare Complex Murighiol, ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Craiova. Pe traseu vom face o scurta oprire pentru pranz (optional, contra-cost). Vom junge seara in orasul Craiova.

Supliment single: 300  RON/ persoana.

Supliment a treia persoana: tripla/ extrabed: 950 RON/ persoana

Servicii incluse: transport cu autocarul, cu plecare din Craiova, 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) in camera dubla 3*. Transportul se va face cu autocar 49 locuri +  1 loc ghid + 1 loc sofer, insotitor din partea agentiei pe traseu, excursie la Cetatea Enisala.

Servicii neincluse: asigurare storno, taxe si cheltuieli personale, intrari la obiectivele turistice, excursii optionale, servicii ghizi.

Conditii de plata Oferta Early Booking (EB 15%)

-        Minim 30 % avans, inca 20% pana la 31.01.2021, diferenta pana la 18.05.2021

Conditii de plata oferta standard (1280 RON/ persoana in dubla)

-        Minim 30% avans, diferenta pana la 18.05.2021

Conditii oferta:  Numar minim inscrisi pentru ca excursia sa se desfasoare: 35 platitori

Programul acţiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare, se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de însotitorul de grup.

- Pentru anumite facilităti din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

 

Nu rata oferta speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.