20px

Tichete de vacanta! Pentru vacantele in Romania acceptam plata cu tichete de vacanta

CIRCUIT IN BUCOVINA SI MOLDOVA !

Autocar din Craiova

 
transport
Perioada 03.05 – 07.05.2023
Oferta speciala
de la
 
27891
persoana/sejur

1380 lei/ persoana in dubla/ pachet 4 nopti cu demipensiune!  

Tarif EB 31.03. 2023.  Reducere de 8% deja aplicata la tarife.

 

Traseu: Craiova – Onesti – Iasi – Manastirea Putna - Manastirea Sucevita – Manastirea Moldovita – Manastirea Voronet – Suceava – Piatra Neamt – Manastirea Agapia – Manastirea Varatec – Cheile Bicazului –– Craiova.

 

Ziua 1, 03.05.2023 (app. 420 km)

Plecare din Craiova in jurul orei 6 dimineata. Ne vom deplasa pe ruta Craiova – Pitesti – Brasov – Slanic Moldova/ Onesti. Pe traseu putem vizita Biserica fortificata din Prejmer (la 15 km de Brasov). Cina si cazare la hotel/ pensiune 3* in statiunea Slanic Moldova (jud Bacau)/ Onesti.

Ziua 2, 04.05.2023 (app 220 km)

Dupa micul dejun ne deplasam spre Iasi pe ruta Slanic Moldova – Miclauseni - Iasi. Pe traseu vom  vizita Castelul Sturdza din Miclauseni. In orasul  Iasi putem vizita: Palatul  Culturii (sectia de Etnografie), Bojdeuca lui Creanga, iar la Catedrala Mitropolitana din Iasi  moastele  ,,Cuvioasei Parascheva, Gradina Copou (Teiul lui Eminescu, Obeliscul cu Lei, Aleea Junimea). Cina si cazare la hotel/ pensiune 3* in  orasul Iasi

Ziua 3, 05.05.2023 (app 360 km)

Dupa micul dejun ne deplasam pe urmatoarul traseu: Iasi – Manastirea Putna – Manastirea Sucevita –  Manastirea Moldovita - Manastirea Voronet – Cetatea de Scaun a Sucevei - Suceava.

Manastirea Putna este una dintre cele mai cunoscute manastiri din Romania si una din cele mai importante ctitorii religioase si arhitecturale realizate de Stefan cel Mare. Putna trebuia sa serveasca initial drept necropola domneasca pentru familia lui Stefan cel Mare insa functiile ei s-au extins, fiind locul in care Stefan se retragea pentru a-si gasi linistea.

Manastirea Voronet supranumita ,,Capitala Sixtina a Estului”pentru fresca ,,Judecatii de Apoi” a fost pictata cu celebrul pigment ,,albastru de Voronet”. Acesta este renumit nu doar prin natura pigmentului albastru ci mai ales prin rezistenta acestuia in conditii climatice foarte aspre. Biserica Manastirii Voronet a fost ridicata in anul 1488 in numai 3 luni si 3 zile.

Cetatea de Scaun a Sucevei: prima atestare documentara dateaza din anul 1388, dar cele mai importante fortificatii si modificari au fost realizate in timpul domniei lui Stefan cel Mare.

Cina si cazare la hotel/ pensiune 3* in  orasul Suceava

Ziua 4. 06.05.2023(270 km)

Dupa micul dejun ne deplasam cu autocarul pe traseul Targu Neamt – Manastirea Agapia - Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu - Sovata

Optional se poate vizita Cetatea Neamt la marginea orasului Targu Neamt (construita in secolul al 14-ea pe vremea lui Petru I, si fortificata in secolul al 15-lea pe vremea lui Stefan cel Mare). Vom vizita apoi Casa si Muzeul Memorial Ion Creanga din Humulesti.

Manastirea Agapia este cea mai mare manastire de maici din Romania dar este faimoasa pentru faptul ca Nicolae Grigorescu a pictat peretii interiori ai bisericii principale a manastirii. Vom vizita apoi Manastirea Varatec. Cheile Bicazului, supranumite si poarta dintre Moldova si Transilvania, sunt situate in muntii Hasmas si au fost sculptate natural de muntii Bicaz. Cina si cazare in zona Lacul Rosu/ Sovata

Ziua 5, 07.05.2023 (460 km)

Dupa micul dejun ne deplasam spe casa pe ruta Lacul Rosu – Medias – Sibiu – Ramnicu Valcea – Craiova.

 

Servicii incluse:  transport cu autocarul, cu plecare din Craiova, 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) in camera dubla 3*. Transportul se va face cu autocar 49 locuri +  1 loc ghid + 1 loc sofer, insotitor din partea agentiei pe traseu.

Servicii neincluse: asigurare storno, taxe si cheltuieli personale, intrari la obiectivele turistice.

 

 

Supliment single: 600 RON/ persoana.

Supliment a treia persoana: tripla/ extrabed: 1250 RON/ persoana

Conditii de plata Oferta Early Booking (EB 8%)

-        Minim 50 % avans, diferenta pana la 10.04.2023

 

Conditii oferta:  Numar minim inscrisi pentru ca excursia sa se desfasoare: 36 platitori.

 

PENTRU DETALII SI REZERVARI NE PUTETI CONTACTA LA TELEFON: 0756.103.874, FIX: 0251.41.01.01 SAU PE EMAIL: contact@palacetour.ro

Nu rata oferta speciala!

Trebuie sa fii de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.