Chartere din Craiova Alege ce ți se potrivește!

Descoperă Grecia!

Grecia, o comoara mediteraneana te imbie cu farmecul istoric si peisaje spectaculoase. Creta insula misterelor minoane, impresioneaza cu plaje aurii si situri arheologice. Rodos, poarta de sud, incanta cu cetati medievale si atmosfera vibranta a pietelor traditionale.

Relaxează-te în confortul Turciei!

Antalya, bijuteria turceasca a rivierei mediteraneene, imbina istoria si luxul modern. Cu plaje aurii, bazaruri vibrante si vestigii antice, Antalya rasfata vizitatorii cu o experienta captivanta de explorare si relaxare intr-un decor natural impresionant.

Vacanțe în deșertul Tunisiei!

Tunisia, situata pe malul de nord al Africii, impresioneaza prin mixtul sau divers de culturi si peisaje spectaculoase. Hammamet, renumita pentru plajele sale aurii si atmosfera pitoreasca, este un refugiu idilic, cu medina sa veche si gradinile luxuriante. Monastir, cu istoria sa bogata si cetatea fortificata, emana o aura de mister si autenticitate. Aceste orase tunisiene ofera turistilor o incursiune captivanta in cultura mediteraneeana, imbinand frumustetea naturala si patrimonuiul istoric.

FAQs - Întrebări Frecvente

Care este cea mai bună destinație?

Destinația cea mai bună depinde de preferințele și interesele personale. Există multe locuri minunate de explorat în funcție de ceea ce căutați: aventură, relaxare, cultură sau experiențe unice. Poate depinde și de sezonul sau de activitățile preferate ale fiecăruia.

Se pot face rezervări Last Minute?

Pe scurt, răspunsul este: da. De ce și Cum? La Palace Tour facem tot posibilul pentru a oferii clienților noștri cele mai flexibile și mai bune tarife. Așa că fie dacă ai uitat să ți rezervi vacanța sau pur si simplu dorești ceva spontan, te putem ajuta cu tone de super oferte Last Minute.

Unde găsești ofetele Last Minute?

E foarte simplu! Pentru a fii la curent cu toate ofertele Last Minute dar și cu alte super oferte, ne poți urmării pe Facebook (Agentia de Turism Palace Tour Craiova) sau pe Instagram (Palace Tour). De asemenea, ne puteți urmării și pe Tik Tok unde postăm videclipuri din vacanțele în care ai fost chiar tu!