1 Decembrie la Silver Mountain

Poiana Brasov

3
 
Transport
Perioada 28.11.2020 - 01.12.2020
TripAdvisor 3.0 Tripadvisor Score: 3.0
Oferta 1 Decembrie
 
19618
persoana/ in camera dubla cu mic dejun inclus/ 3 nopti cazare

Piscina exterioară este deschisă și este încălzită

 

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, stațiunea preferată a pasionaților de sporturi de iarnă din România, și întrunește două criterii fundamentale: oferă acces deplin la beneficiile naturii și dotări europene, de secol XXI. Poiana Brașov este o atracție nu doar pentru sezonul rece, ci și pentru tot anul. Un paradis pentru cei pasionați de echitație, ciclism montan sau drumeții.

Silver Mountain Resort se adresează atât celor ce iubesc natura, cât și celor ce caută confortul. Complexul este format din patru clădiri de apartamente (cu număr de camere variind de la o cameră la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) și o clădire multifuncțională care cuprinde un spa (sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună umedă și uscată), un restaurant, un club și două săli de conferințele. Turiștii care închiriază apartamente beneficiază de locuri de parcare în parcarea subterană.

Întrunind toate dotările și facilitățile unui spațiu de cazare modern, urban într-una dintre cele mai iubite stațiuni montane din România, Complexul Silver Mountain Resort se adresează celor mai pretențioși oaspeți. Indiferent de apartamentul pentru care veți opta, vă veți putea bucura de priveliștea mirifică asupra Masivului Postăvaru, asupra pârtiilor și pădurii din jur prin terasele generoase și spațiile largi vitrate, de standarde exclusiviste în dotări, conexiune de internet wi-fi, cablu tv și de finisaje cu materiale de calitate superioară. Spațiile de cazare sunt o oază ideală, existând o delimitare perfectă între zonele dedicate socializării și cele dedicate odihnei, cu o izolație termică și fonică de top.

 

Silver Mountain Resort răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț și confort în mijlocul naturii. Situat în proximitatea pârtiilor de schi, este alegerea ideală pentru cei pasionați de sporturile de iarnă. Pachetul Silver Mountain Resort este unul complet: o poziționare de excepție și satisfacerea oricărei exigențe privitoare la confort.

 

Camerele duble sunt ideale pentru cei care călătoresc singuri sau în cuplu. Oaspeții acestui tip de camera se bucură de panorama extraordinară prin ferestrele generoase. Mobilierul și finisajele întregesc confortul și atmosfera propice relaxării. Fie că veniți pentru o zi, un weekend sau o vacanță mai lungă, camerele duble de la Silver Mountain Resort vă vor face șederea o plăcere pe care vă veți dori s-o repetați.

Apartamentele de două camere sunt compuse din living, hol și un dormitor cu baie proprie. Se adresează familiilor cu un copil sau cuplurilor și beneficiază de aceleași dotări de excepție, de aceleași priveliști spectaculoase și același confort. Sistemul de iluminat, mobilierul, finisajele de excepție, dotările sălii de baie, ferestrele din tavan până în podea, toate acestea contribuie la definirea confortului dvs.

Apartamentele de trei camere sunt compuse din living, două dormitoare, fiecare cu baie proprie, grup sanitar și holuri. Sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru două cupluri. Dotările, ferestrele înalte, pe tot peretele, sistemul de iluminat, confortul și eleganța mobilierului vă garantează o vacanță de vis.

Apartamentele de patru camere sunt compuse dintr-un living și trei dormitoare, adresându-se și cuplurilor, dar și familiilor cu copii. Flexibilitatea organizării spațiului permite oaspeților să aleagă varianta cea mai convenabilă pentru ei. O singură constantă: confortul, priveliștea mirifică, dotările de excepție.

Apartamentele tip penthouse reprezintă perla coroanei. Dispuse pe două nivele, (un living și trei dormitoare), cazarea într-un astfel de apartament aduce răsfățul suprem. Luminozitatea, terasele generoase, spațiul generos, eleganța mobilierului vă vor transforma șederea într-o experiență memorabilă.

Perioada 28.11. – 01.12.2020 (3 nopti cazare)

in perioada 27.11. - 01.12.2020 (sejur minim 3 nopti)

 

  975 lei/ persoana/ in camera dubla cu mic dejun inclus/ 3 nopti cazare

1300 lei/ persoana/ in camera dubla cu mic dejun inclus/ 4 nopti cazare

 

Pentru cazare in apartament cu 2 dormitoare si living cu canapea neextensibila tarifele sunt calculate si sunt valabile pentru 3 persoane platitoare de cazare = 800 lei/ noapte cu mic dejun inclus

- mic dejun

- piscina exterioara incalzita

- parcare

- Wi-Fi

Facilitati copii:

Copiii pana la 2 ani neimpliniti au gratuitate la cazare si mic dejun

Copiii intre 2 - 12 ani neimpliniti achita 68 LEI/ zi - pat suplimentar si mic dejun

Copiii peste 12 ani achita 100 LEI/ zi - pat suplimentar si mic dejun

 

Nu rata oferta speciala

Sunt de acord cu conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.