1 Decembrie la Casa Freya in Busteni

4
 
Perioada 28.11.2020 - 01.12.2020
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Oferta 1 Decembrie
 
9055
persoana/ in camera dubla standard/ 3 nopti

COMPLEX FREYA

Standardul superior este evidentiat de calitatea serviciilor de cazare si a extraserviciilor. Mini-centrul Spa, restaurantul cu specific international, sala de conferinte, spatiile de agrement si obiectivele turistice ofera o diversitate in activitatile care se pot desfasura in cadrul Complexului Freya. 

Complexul Freya este locul ideal pentru o clientela diversa: pentru cei pasionati de munte si drumetii, sporturi de iarna, pentru persoanele care doresc sa se relaxeze si sa scape de stresul orasului sau pentru cei care doresc sa impleteasca utilul cu placutul. 

CASA FREYA: - Locatie privilegiata in Busteni; - Stilul exclusivist; - Rafinamentul preparatelor; - Standardul de 4 stele; - Unicitatea designului; - Confort modern; - Mini centrul Spa; - Foisorul terasat; - La poalele muntelui

 

CAMERE: Cu stilul exclusivist, unicitatea designului si calititatea evidenta a dotarilor, Complexul Freya isi intampina oaspetii in 19 structuri de cazare, calde si primitoare, cu o capacitate de 42 de locuri, dispuse astfel: - 11 camere duble standard (4 matrimoniale si 5 twin); - 6 camere duble matrimoniale cu vedere la munte; - 2 apartamente cu vedere la munte. 

Facilitati standard: baie cu cabina dus (apartamentul dispune de jacuzzi), uscator de par, priza alimentare 220 V, televizor, telefon, internet gratuit prin wireless/ cablu, produse cosmetice gratuite, prosoape, halate si papuci. 

 

Servicii standard: - internet gratuit prin wireless/ cablu; - parcare gratuita amenajata (supraveghere video 24h/24h); - plati electronice (VISA, MASTERCARD, MAESTRO); - safebox la receptie pentru pastrarea valorilor.

 

Servicii contracost: - telefonie nationala si internationala (contravaloarea convorbirilor se achita la receptie); - Mini-centru spa (jacuzzi, sauna uscata); - Transfer de la gara sau aeroport; - Comisionerat-curierat; - Tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie, etc.)

 

Restaurant: Situarea intr-un cadru intim si rafinamentul preparatelor, cu specific international, asortate cu cele mai selecte bauturi, recomanda Restaurantul Complexului Freya celor mai sofisticate gusturi.

Avand in dotare 40 de locuri, restaurantul este ideal atat pentru a petrece momente de relaxare, cat si pentru desfasurarea unor evenimente business, team building-uri, workshop-uri, precum si in cazul tranzitului pe Valea Prahovei, spre vestul tarii, facand un popas de rasfat culinar in cadrul Restaurantului Complexului Freya.

Foisor: Una din atractiile Complexului Freya este foisorul, care dispune de un numar de 60 locuri. Situat in mijlocul naturii, un excelent loc de relaxare, aici se pot lectura o carte, ziare, reviste sau se pot desfasura diferite activitati: sah, table, carti, Remy.

De asemenea, Foisorul este un excelent cadru de intalnire intre  prieteni, prin organizarea unor private-party, punandu-va la dispozitie contra-cost, atat cadrul de desfasurare in sine (foisorul) cu toate accesoriile necesare, cat si personalul de deservire.

Perioada: 28.11.2020 – 01.12.2020 (3 nopti)

 

450 lei/ persoana/ in camera dubla standard/ 3 nopti de cazare

 

530 lei/ persoana/ in camera dubla cu vedere la munte/ 3 nopti de cazare

 

890 lei/ persoana/ in apartament cu vedere la munte/ 3 nopti de cazare

 

Servicii incluse:

- 3 nopti cazare in camera dubla standard

- mic dejun

- internet wireless

- parcare supravegheata video 24h/ 24h

Facilitati cazare copii:

-  copiii cu varsta 0 - 6.99 ani, au gratuitate la cazare si mic dejun, in camere (fara pat suplimentar) si in apartamente;

-  copiii cu varsta 7 - 13.99 ani, pentru cazare in camera, achita 75 lei/zi contravaloare mic dejun si pat suplimentar;

-  copiii cu varsta 7 - 13.99 ani, pentru cazarea in apartamente vor achita doar micul dejun in valoare de 40 lei/zi;

-  copiii cu varsta peste 14 ani, se considera adulti si se pot caza doar in apartamente unde vor achita suma de 150 lei/noapte.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.