Pensiune Pensiunea Dacii Liberi 5*

Localizare

DACII LIBERI – deşi cu gândul la Maramureşul istoric unde ne aflăm te îndreaptâ spre alte denumiri, în locul în care tradiţiile străvechi se păstrează cel mai bine, noi ne-am dus mai departe. Pe aceste meleaguri, vechii Daci, nu au fost niciodată cuceriţi. Aici stramoşii noştri au fost mereu LIBERI. DACII LIBERI.

Localitatea Petrova, judetul Maramures pastreaza toate aceste elemente.

Descriere

Împletind tehnica modernă – în toate asectele ei – cu tradiţiile şi studiile privind moştenirea acestor tradiţii  a rezultat prezentul Complex Dacii Liberi.Atenţia pentru cele mai mici detalii in prelucrarea lemnului folosit, elementele de lemn masiv specific zonei, elementele de decor precum şi aşezarea clădirilor,spaţiilor şi a tuturor elementelor ce compun Complexul fac din Dacii Liberi un loc pe care îl vei vizita ca pe un muzeu.

Poarta maramureşeana impozantă cu gardul său te vor lăsa să intri intr-o lume de tradiţie şi poveste în care te vei simţi răsfăţat. Am investit în servicii şi în personal pentru a fi siguri că întreg Complexul se ridică la acelaşi nivel din toate punctele de vedere.Fiind cotaţi cu cinci margarete, complexul de servicii oferit de Dacii Liberi, de  la serviciul de recepţie, la serviciul de alimentaîie publică,  la serviciile de SPA şi toate celelalte au fost analizate înainte de deschidere pentru a vă oferi o experienţă unică, de neuitat.Zilnic aducem îmbunătăîiri. Colegii noştri, cei alături de care lucrăm zi de zi, sunt oameni ai locurilor.Oameni în care am investit şi i-am învăţat – oameni care ne sunt dragi şi care ne ajută să livrăm experianţa unică Dacii Liberi la standarde superioare. Oameni care iubesc ceea ce fac! Oameni de care vă veţi îndrăgosti. Oameni care acum sunt dornici să înveţe mai mult din această experienţă, din turismul performant – şi pe care noi îi susţinem. Numai împreună reuşim să livrăm către dumneavoastră un sejur de neuitat in Maramureş.

Facilitati

Piscina- Temperatura apa: 31 grade Celsius- tot timpul anului; Lungime:21m  Lăţime maxima:16m  adîncime de la 140cm la 220cm; Luciu de apă: 250mp,  filtrare şi tratare:automată cu staţie de injecţie soluţii. Dar nu vrem să vă plictisim cu elementele tehnice. Piscina oferă o vedere spectaculoasă către deal. Cu toate cele 4 laturi suprafeţe vitrare, te vei simţi mereu în aer liber – iar pentru a desăvârşi această senzaţie, oferind confortul unei piscine acoperite, o latură întreagă se deschide. În zilele călduroase poţi face plajă, te poţi bucura în acelaşi timp de piscina în aer liber cât şi acoperită. Paturile de relaxare cu bule de aer proaspăt din piscina vor desăvarşi relaxarea pe care o doreşti aici.

Jacuzzi - Temperatura apei:37 grade Celsius – tot timpul anului. Capacitate: 16 persoane. Apa aproape fierbinte, curenţii de aer şi cei de apă, bulele de aer proaspăt un complex de elemente care vă vor răsfăţa efectiv.

Sala fitness - Mişcarea este sănătate. O gamă variată de aparate şi programe într-un spaţiu deosebit amenajat pentru a te menţine în formă şi pe perioada vacanţei.Mişcarea este sănătate. O gamă variată de aparate şi programe într-un spaţiu deosebit amenajat pentru a te menţine în formă şi pe perioada vacanţei.

Salon masaj - Disponibil NUMAI cu programare anterioară.

Salina curativa, aerosoli - Special gândită şi amenajată, cu blocuri de sare, arome terapeutice, fântâna cu apă sărată, curenţi de aer, special pentru o şedinţă de aerosoli sau relaxare totală. Lumina difuză precum şi zgomotele ambientale vor desăvarşi o experienţă unică.

Bazin cu apa sarata - Situat în salină, bazinul cu apă sarată reprezintă un punct important în cura de sanatate oferită de Salina Dacii Liberi. Apa provine din lacurile natural sarate de la Costui – apă ale cărei proprietăţi curative sunt binecunoscute la nivel internaţional. Această apă adusă direct de la lacuri este constant împrospătată.

Sauna cu aburi - Situată tot în salină, oferă o senzaţie unică a aburilor calzi îmbibaţi cu mirosul de sare. Băncuţele de lemn şi întrega ambianţă vă vor face să uitaţi de dumneavoastră şi să vă răsfăţaţi îndelung.

Crama - Cu elemente tradiţional maramureşene îmbinate cu elemente arhaice – grinda încastrată în barul Cramei are peste 200 ani vechime, Crama are un meniu care satisface atît pofta de tradiţional cât şi de rafinat.

Terasa - Construită în cel mai pur stil tradiţional, aducând aminte de bucătăriile de vara ale bunicilor, unde tot timpul sfârâia ceva pe sobă. În cuptorul de lut se coc in permanenţă bucate alese la foc mic. Slow cooking-ul atât la modă acum este prezent în tot ce se găteşte pe terasa-aşa era tradiţia, aşa găteau străbunicii noştri şi aşa gătim şi noi aici. la Dacii Liberi. Ceanul care se serveşte are nevoie de peste 4 ore pentru a fi desăvârşit.

Informatii si tarife oferta

Revelion 2018

Pachet 4 nopti 29.12 - 02.01.2017

1960 RON/ persoana in dubla/ pachet 4 nopti 

Pachetul include: cazare cu regim de masa full board (mic dejun, pranz, cina) + Masa Festiva + bauturi. Program de colinde si traditii Maramuresene; Program de vizitat obiectivele din imediata apropiere; Program de agrement pentru copiii mari si mici; Cina vanatoareasca; Masa festiva cu muzica live+program de tropotit si strigaturi + dansuri traditionale

29.12.2017 Ziua I – Bine ati venit!; check in; primire in port traditional, horinca, strigaturi si placinte,  relaxare la SPA, cina

30.12.2017 Ziua II – Distractie si voie buna, regim de mese complet (MD, pranz, cina), plimbare cu sania trasa de cai pana la stana Oi Breze Petrova+canisa de ciobanesti mioritici, sanius pentru cei mici si cei mari,  pranzul la Stana, foc de tabara, cantec cu buciumul, poze cu subele ciobanilor, CINA VANATOREASCA (mistret, caprior, iepure, hribe uscate etc)

31.12.2017 Ziua III – Ultima zi din 2017, regim de mese complet (MD, pranz, cina),  sanius si sania trasa de cai, SPA, Cina festiva cu program artistic authentic, artist popular, DJ, foc de artificii

01.01.2018 Ziua IV – vizitam imprejurimile, regim de mese Brunch si cina, excursie la Cimitirul Vesel si la Memorialul Victimelor Comunismului-Durerii, cuiul Romaniei, fashion show rural (prezentare de porturi traditionale si imbracarea portului popular pentru poze), relaxare la SPA

02.01.2018 Ziua V – ne spunem La Revedere -- Micul Dejun,  Check out, SPA pentru late check out

Toate mesele se servesc in regim bufet suedez.

Bauturile incluse in timpul meselor: apa plata/minerala, vin alb/rosu, tuica. La Cina Festiva sunt incluse: wisky, gin, campari, crema wisky, cognac, vodka, vin alb, vin rosu bauturi carbogazoase, apa plata/ minerala; trasnsportul catre obiective este asigurat de catre Dacii Liberi; alte surprize in diferite momente ale sejurului (ceterasi, joc de vanatoare de comori, foc de tabara); aby sitter pentru copii pe toata durata sejurului

Revelion copii: 

 0 - 6.99 ani beneficiaza de gratuitate 100% - fara pat suplimentar 

7 ani - 13.99 ani  in pat suplimentar = 250 lei/sejur 

supliment plecare in data de 03.01.2018 : 150 lei/camera DBL, include MD de a doua zi

Formular contact

Pentru a solicita mai multe informatii privind aceasta
oferta va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume*:

Telefon:

E-mail*:

Mesajul dumneavoastra:

Campurile marcate cu * trebuie completate

Sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Tel/Fax: 0251 41 01 01

Tel: 0351 40 24 46

rezervari online grecia