Hotel Caraiman-Voila 3*

Localizare

Hotel Voila - Caraiman ste situat la doar 100 de metri de Lacul Siutghiol şi la 200 de metri de plaja de nisip pe malul Mării Negre.

Descriere

Caraiman Mamaia este situat la doar 100 de metri de Lacul Siutghiol şi la 200 de metri de plaja de nisip pe malul Mării Negre şi oferă camere cu aer condiţionat, cu balcon, un restaurant tradiţional românesc cu terasă şi o recepţie cu program nonstop.Copiii se pot distra în locul de joacă de la Caraiman. Staţiunea Mamaia oferă diverse oportunităţi pentru înotători, excursionişti şi biciclişti. Hotelul Caraiman oferă parcare gratuită in limita locurilor disponibile. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice şi în camere.

Hotel Voila Mamaia are o capacitate de 200 de camere si este amplasat in nordul statiunii chiar pe malul lacului Siutghiol, oferind o priveliste superba catre lac. Unitatea este compusa din doua corpuri de cladire situate foarte aproape, clasificare in categoria de 3 stele

 

Dotari camere

Camerele sunt dotate  cu aer condiţionat, cu balcon, mobilate practic, cu televizor, minibar şi baie privată.

Unele camere din cele doua cladiri ale hotelului comunica intre ele, fiind ideale pentru familiile aflate in vacanta, toate camerele dispun de balcon propriu, oferind o priveliste superba asupra lacului Siutghiol.

Informatii si tarife oferta

1 mai la malul marii!

450 RON/ loc in camera dubla/ pachet 3 nopti cazare cu mic dejun

Tarifele sunt/ persoana in camera dubla/ pachet 3 nopti 

Formular contact

Pentru a solicita mai multe informatii privind aceasta
oferta va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume*:

Telefon:

E-mail*:

Mesajul dumneavoastra:

Campurile marcate cu * trebuie completate

Sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Tel/Fax: 0251 41 01 01

Tel: 0351 40 24 46

rezervari online grecia