Club Mediteranean Mamaia Resort 3* (ex. Mercur Minerva Family Club)

Localizare

Complexul se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja.

Intregul complex hotelier este intr-un amplu proces de modernizare care s-a finalizat la finele lunii aprilie 2012

Descriere

Structura de cazare este formata din 3 corpuri de cladire:  Vila Maia 4*, Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3*, cu urmatoarea capacitate: 280 camere duble, dintre care 32 de camere duble family (64 de camera duble comunicante, din care 32 camere duble matrimonial si 32 camere duble twin) si 12 apartamente (peste 60 mp un apartament). Camerele duble family (comunicante) pot fi vandute si in regim de camera dubla standard.

Dotari camere 3*: TV color (televiziune prin cablu), telefon intern, internet wi-fi gratuit in tot complexul (inclusiv pe plaja), frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet, aer conditionat (unitate individuala); toate camerele au balcon (cu mentiunea ca cele de la parter sunt usor mai mici), mobilier nou.
Dotari apartamente 4*: TV color in dormitor si living, expresor de cafea, minibar, baie cu cada, aer conditionat, mocheta, internet wi-fi gratuit, dressing, uscator de par, canapea extensibila, halate de baie, papuci unica folosinta, uscator de haine.

MASA
Restaurantul Complexului Family Club Mercur-Minerva este format din salonul principal cu o capacitate de 600 de persone din care 400 locuri in interior si 200 locuri in zona de terase acoperite. In zona de terasa descoperita capacitatea creste cu inca 300 locuri.

In fiecare seara, restaurantul Mercur isi invita oaspetii sa participe la spectacole de divertisment, cu seri tematice si concursuri pentru adulti si copii. Pe ritmurile muzicii, seara la cina se vor servi variante de meniuri cu specific romanesc si international.

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi alternate astfel incat pe parcursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.
Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele de servicii (demipensiune - all inclusive premium) se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vodca, lichioruri aperitive, vin alb/rosu/roze(draft), bere (draft) Timisoreana, racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (PEPSI, 7UP, MIRINDA, PRIGAT, LIPTON - bauturile se servesc la draft), cafea, ceai, apa plata, apa minerala.
Pentru pachetele all inclusive premium, bauturile enumerate mai sus pot fi servite si la barul de la plaja si piscina, intre orele 08:00 si 19:00
Micul dejun este servit intre orele: 07:00 – 10:00
Pranzul este servit intre orele: 13:00 – 15:00
Cina este servita intre orele: 19:00 – 21:30

Pachetele All Inclusiv Premium includ:

Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile alcoolice si nonalcoolice (whiskey, tequila, vodca, gin,  garrone alb & rosu, digetive, bere draft ,  vin draft alb/rosu), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton - bauturile se servesc la draft) cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si ulterior la barul de la plaja si piscina in intervalul orar 08:00-19:00.

Intre orele 16:30-18:00 - snackuri - se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snacks-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situate in zona Memi Club.

Acces gratuit in Memi Club cu participare la toate activitatile zilnice organizate de echipa de animatori Memi.

 Acces inclus la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in complex si pe plaja acestuia. Acces inclus la terenurile de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu prerezervare la receptie intre orele 10.00-17.00). Acces inclus la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii. Parcare auto inclusa. Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera , 4 sezlonguri si umbrela pentru garsoniera/apartament ,aces gratuit internet wi-fi in complex si pe plaja acestuia.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata(la cina) . Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 15 septembrie) masa se va servi a la carte.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE PREMIUM SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI (INCLUSIV PE PLAJA FAMILY CLUB), IN TIMPUL SEJURULUI. PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCUSUL DESFASURARII MESEI.

Pachetele cu Demipensiune Premium includ:  

Cazare, mic dejun, pranz sau cina (PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL INTRARI, LA CHECK-IN), bauturile alcoolice si nonalcoolice (vodca, whisky, tequila, gin,digestive, aperitive - garrone alb & rosu, bere draft, vin draft alb/rosu), sucuri gama PEPSI (Pepsi, 7up, Mirinda, Prigat, Lipton - bauturile se servesc la draft) cafea, ceai, apa plata/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului numai pe perioada programului de masa(mic dejun 07.00- 10.00/ dejun 13.00-15.00 sau cina 19.00-22.00).

Acces gratuit in Memi Club cu participare la toate activitatile zilnice organizate de echipa de animatori Memi. 

Acces gratuit la cele 3 locuri de joaca interioare/exterioare situate in incinta complexului si pe plaja, acces contracost la terenurile de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu prerezervare la receptie), acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii, parcare gratuita in limita disponibilitatii, accesul la plaja este gratuit cu doua sezlonguri si umbrela incluse, acces gratuit internet wi-fi in complex si pe plaja acestuia.

Pe toata perioada sezonului( iunie, iulie, august, septembrie) masa se va seri sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata(la cina).In lunile Mai si Septembrie( dupa 15 septembrie) masa se va servi a la carte.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ: 

Cazare, mic dejun bufet,  bauturile non-alcoolice incluse in timpul micului dejun  la barul restaurantului: sucuri, apa, cafea, ceai, acces gratuit la locurile de joaca exterioare.Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.00-10.00)

Acces contra cost in Memi Club - cu participare la activitatile zilnice organizate de echipa de animatori Memi.

 Acces la terenurile de sport contra cost (40   lei/h) fara asigurare echipament, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong contra cost (20 lei/ zi/ persoana) parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile.
Acces contra cost pe plaja complexului- 20/lei/zi/persoana- daca se achita sezlong pe intreaga durata a sederi.


Facilitati

FACILITATI / STRUCTURA CAZARE

Spatii de cazare existente:
Camere duble standard =
capacitatea maxima a camerei Duble Standard: maxim 3 adulti si un copil cu varsta pana la 4.99 ani (fara pat suplimentar). Se asigura pat suplimentar contra cost pentru al 3-lea adult.
Camere duble family =
camere comunicante, formate dintr-o camera dubla cu pat matrimonial + o camera dubla twin. Camerele duble family sunt situate in cadrul structurilor Mercur-Minerva 3* Family Club, pot fi valorificate si individual, in regim de camera dubla standard. Beneficiaza gratuit la pachetele All Inclusive Premium de 4 sezlonguri si umbrela.

Apartamente = living (mobilier nou, canapea extensibila - poate fi utilizata de 2 adulti, TV, aer conditionat), dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, tv, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, cafetiera. Micul dejun la apartament se va servi la restaurantul Capriccio, turistii dispunand de masa personalizata pe numar de apartament. Parcarea masinii se va face in zona vilei - parcare dedicata pe numar de apartament. Turistii vor beneficia de o zona special amenajata la plaja, cu servicii all inclusive la sezlong (inclusiv fructe), precum si 4 sezlonguri/apartament cu umbrela si prosoape de plaja.

Camerele duble standard si dublele Family sunt situate in cadrul structurilor Mercur - Minerva 3* Family Club. Apartamentele sunt situate in cadrul Vilei Maia 4* + din cadrul complexului.

FACILITATI / STRUCTURA CAZARE

Spatii de cazare existente:
Camere duble standard = 
capacitatea maxima a camerei Duble Standard: maxim 3 adulti si un copil cu varsta pana la 4.99 ani (fara pat suplimentar). Se asigura pat suplimentar contra cost pentru al 3-lea adult. 
Camere duble family = 
camere comunicante, formate dintr-o camera dubla cu pat matrimonial + o camera dubla twin. Camerele duble family sunt situate in cadrul structurilor Mercur-Minerva 3* Family Club, pot fi valorificate si individual, in regim de camera dubla standard. Beneficiaza gratuit la pachetele All Inclusive Premium de 4 sezlonguri si umbrela.
Apartamente = living (mobilier nou, canapea extensibila - poate fi utilizata de 2 adulti, TV, aer conditionat), dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, tv, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, cafetiera. Micul dejun la apartament se va servi la restaurantul Capriccio, turistii dispunand de masa personalizata pe numar de apartament. Parcarea masinii se va face in zona vilei - parcare dedicata pe numar de apartament. Turistii vor beneficia de o zona special amenajata la plaja, cu servicii all inclusive la sezlong (inclusiv fructe), precum si 4 sezlonguri/apartament cu umbrela si prosoape de plaja.

Camerele duble standard si dublele Family sunt situate in cadrul structurilor Mercur - Minerva 3* Family Club. Apartamentele sunt situate in cadrul Vilei Maia 4* + din cadrul complexului.

FACILITATI COPII PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2015

Dubla Standard:
2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani)
Copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar se achita 40% din pachetul achizitionat de adulti.
2 adulti + 1 copil (>12 ani)
Copilul achita 70%  din pachetul achizitionat de adult (beneficiaza de pat suplimentar)
*se accepta a 3-a persoana adulta in camera dubla standard (beneficiaza de pat suplimentar)- 75%
2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani )
primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;

al doilea copil achita 40% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar;
2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani si >12 ani)
primul copil <11.99 ani beneficiaza de gratuitatea la cazare si masa, al doilea copil > 12 ani, achita 70% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar;

2 adulti + 2 copii (>12 ani si >12 ani)
primul copil (> 12 ani) achita 70% din pachetul achizitionat de adulti, iar al doilea copil >12 ani achita 70% din pachetul achizitionat de adulti si beneficiaza de pat suplimentar.    

Dubla Family 
2 adulti +2 copii (0 - 11.99 ani)

 cei doi copii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa conform pachetului achizitionat de adult

 2 adulti + 2 copii ( 0-11.99 ani si > 12 ani)

primul copil < 11.99 ani beneficiaza gratuit de cazare si masa conform pachetului achizitionat de adult, al doilea copil > 12 ani achita 25% din valoarea pachetului achizitionat de adult

2 adulti + 2 copii > 12 ani

primul copil achita 25% din valoarea pachetului achizitionat de adult, al doilea copil > 12 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult

2 adulti + 3 copii

primul copil < 12 ani, beneficiaza de gratuitate la masa, conform pachetului achizitionat de adult;

 al doilea copil >12 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult

al treilea copil < 12 ani achita 25% din valoarea pachetului achizitionat de adult

a 3- a persoana adulta achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult cu pat suplimentar;

Apartament
 5 persoane (3 adulti si 2 copii), capacitate maxima
 2 adulti + 1 copi < 11.99 ani sau un copil > 12 ani - copil < 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa conform pachetului achizitionat de adult; - copil > 12 ani achita 70% din valoarea pachetului achizitionat de adult

2 adulti + 2 copii < 11.99 ani: - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa; - al doilea copil achita 40% din valoarea pachetului achizitionat de adult;

 2 adulti + 2 copii unul < 11.99 ani  si unul > 12 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al doilea copil > 12 ani achita 70% din pachetul achizitionat de adult;

2 adulti + 2 copii peste 12 ani: - primul copil achita 40% din valoarea pachetului achizitionat de adult;- al doilea copil achita 70% din valoarea pachetului achizitionat de adult.

- a 3 - persoana adulta achita 75% din locul in apartament.

Agrement

2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interiora, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja) 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.
Locuri de joaca pentru copii: 1 zona interioara situata in  hotel, 2 zone exterioare in curtea complexului precum si o zona de joaca pe plaja complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor precum si de supraveghere video. In aceste zone se desfasoara, activitati diverse dedicate copiilor.
 

Informatii si tarife oferta

  Loc in dubla cu Mic DejunLoc in dubla cu Demipensiune PremiumLoc in dubla cu All Inclusive Premiun
04.05.2017/
01.06.2017
01.06.2017/
21.06.2017
Tarif lei/persoana/zi/ tarife standard

MEMI CLUB - Kids Holiday Concept

Pornit din placerea de a petrece timp in compania copiilor si din dorinta de a oferi un concediu reusit pentru intrega familie, MeMi Club este locul unde cei mici se vor distra , vor invata si vor avea parte de cele mai frumoase activitati de vara. MeMi Club pune la dispozitia turistilor posibiltatea de a lasa copiii in grija persoanlului calificat  (in functie de un pogram prestabilit). Cei mici sunt asteptati pentru a se bucura de:

- Activitati de creatie, concursuri si jocuri pe plaja, rasplatite cu diplome si premii;

- Competitii si campionate pe plaja, cinea in aer liber (desene animate/ filme Disney);

- Campionate sportive derulate pe terenurile de port exterioare ale complexului: tenis masa/ tenis camp, fotbal, baschet, volei pe plaja.

- Petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun, carnaval si parade ale modei, face painting, modelaj, baloane, MemiDisco, Memi Karaoke.

- Educatie Civica - autocunoastere, respect de sine, comunicare, capacitate de a decide.

- Activitati si jocuri extracurriculare.

 

LUNI

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului Mercur Minerva Familiy Club impreuna cu cei mici pentru a ne juca. Ne vom distra cu exercitii de inviorare la malul marii, vom construi castele de nisip, vom participa la concursuri si jocuri antrenante si amuzante, rasplatite cu diplome si premii. de asemenea Me si Mi ne vor incanta cu prezenta lor pe plaja , se vor alatura distractiei si impreuna ne vom invinge teama de apa.

Structura activitatilor poate suferi modificari in functie de conditiile meteorologice.

- 12.00 - 16.00 Actvitati in cadrul kids land-ului MeMi

Sunteti asteptati in gradina interioara a complexului pentru a lua parte la o serie de activitati educative. Actiunile propuse le vor stimula copiilor gandirea si logica, iar acestia vor invata intr-un mod placut si relaxant.

Copiii vor putea lua parte la urmatoarele activitati de creatie si pictura: pictura cu degetele; stropi de culoare; autoportrete; desene cu creta; exercitii practice de creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice elementare, tehnici de acurela, colaj, modelaj, etc.

- 17.00 - 18.00 Aerobic dance cu Cezara, activitate desfasurata pe plaja complexului.

- 19.00 - 21.00 Happy dinner.

Animatorii, impreuna cu Me si Mi ii vor insoti pe cei mici la cina pentru a le explica importanta mesei de seara. Ziua se va incheia in spatiul exterior de joaca pentru a petrece o ora de miscare.

 

MARTI

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului

- 12.00 - 16.00 Activitati in cadrul kids land-ului MeMi

- 17.00 - 18.00 Pool Aerobic, aerobic in piscinepe ntru cei mici si cei mari, impreuna cu Cezara

- 18.00 - 19.00 Mini - disco, animatorii Neckerman ne pun in miscare o ora, pe celebrele piese dansate de cei mici in locatiile Famiy Club din Turcia, Bulgaria, Egipt.

- 19.00 - 21.00 Happy dinner 

 

MIERCURI

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului

- 12.00 - 16.00  Activitati in cadrul kids land-ului MeMi 

Teatru de comedie - activitate de schimburi interculturale

Animatorii nostri internationali ii vor distra pe cei mici cu scenarii comice, interactive, in cadrul carora copiii vor invata lucruri elementare de limbi straine. Plecand de la premisa ca locatia noastra dispunde de turisti Neckermann vorbitori de limba enegleza, germana si poloneza, copiii nu vor avea dificultati in comunicare in cadrul acestor ativitati.

18.00 - 19.00 Competitia cu surprize: cei mici sunt conectati  la o activitate plina de suspans si distractie. In cadrul acestei activitati punem la incercare abilitatea, indemanarea, si spiritul de echipa, iar castigatorii primesc diplome si premii surpriza.

19.00 - 21.00 Happy dinner 

 

JOI

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copii pe plaja complexului

- 12.00 - 16.00 Activitati in cadrul Kids land-ului MeMi

- 17.00 - 18.00 Aerobic dance cu Cezara

- 19.00 - 20.00 Karaoke

- 20.0 - 21.00 Happy dinner

 

VINERI

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului

- 12.00 - 16.00 Activitati in cadrul kids land-ului MeMi

- 17.00 - 18.00 Pool aerobic

- 19.00 - 21.00 Clown Party, va steptam inceand cu ora 19.00 sa incheiem seara la un clown aparty alaturi de mascotele clubului nostru, Me si Mi, persoanje de basm, din desene animate si super-eroi. Distractia este garantata. Vom dansa pe cea mai buna muzica, vom face karaoke, clovnita ne va picta pe fata, vom participa la multe jocuri distractive si curse cu obstacole.

 

SAMBATA

- 09.00 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului

- 12.0 - 16.00 - Activitati in cadrul kidsland-ului MeMi

- 17.00 - 18.00 Aerobic 4 EveryBody , impreuna cu Cezara pe plaja complexului.

- 20.00 - 21.00 Parada Modei, ii asteptam pe cei mici la un moment plin de energie si voie buna, in care se vor distra etalandu-si tinutele si se vor bucura de diplomele primite la final.

 

DUMINICA

- 09 - 11.00 Activitati cu copiii pe plaja complexului

- 12.00 - 16.00 Activitai in cadrul kids land-ului MeMi

MeMi CLUB: mini-club (1 – 4 ani), midi-club (5-15 ani)
Concept:
- 10:00 – 13:00 : sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructe
- 16:00 – 19:00:  sucuri acidulate si neacidulate, dulciuri, produse de patiserie, fructeMeMi CLUB: mini-club (1 – 4 ani), midi-club (5-15 ani)
 - 

Activitati de divertisment pentru copii:
Interioare: educatie civica-autocunoastere, respectul de sine,   comunicarea, capacitatea de a decide; activitati si jocuri   extracuriculare; activitati de creatie: exercitii practice de   creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice   elementare, desen, tehnici de acuarela, colaj, modelaj, pastel etc;   vizionare desene animate, filme Disney; mini-disco, karaoke; lectii de   vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele   didactice de la Winnie Club); lectura de vacanta; cursuri de limba   straina: engleza si germana (notiuni de baza in invatarea unei limbi   straine); activitati de dobandire a cunostintelor despre abecedar si   notiuni elementare de matematica si aritmetica specific clasei 0; si nu   in ultimul rand, Babysitting (turistii au posibilitatea de a lasa  copiii  in grija personalului calificat de la Winnie Club)
Exterioare: activitati de creatie, consursuri si jocuri pe plaja,   rasplatite in diplome si premii; competitii si campionate pe plaja,   cinema in aer liber; campionate sportive derulate pe terenurile de sport   exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp, fotbal,   baschet, volei pe plaja; petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun   carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, Winnie  Disco,  Winnie Karaoke.

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat   (animatori si clowni), straini si romani pentru o experienta cultural   variata.

Activitati de divertisment pentru adulti:
Karaoke; activitati pe plaja: aerobic dance, zumba dance, jogging;   campionate de volei pe plaja; competitii sportive derulate pe terenurile   de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/tenis de camp,   baschet si fotball.

Animatie
Program artistic, spectacole speciale (seri tematice saptamanal), muzica   live, mini cinema, mini disco pentru copii, zona de fitness, tenis de   masa, volei pe plaja, concursuri si beach party.

ESTE ABSOLUT OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE FACILITATILE COMPLEXULUI!

Formular contact

Pentru a solicita mai multe informatii privind aceasta
oferta va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume*:

Telefon:

E-mail*:

Mesajul dumneavoastra:

Campurile marcate cu * trebuie completate

Sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Tel/Fax: 0251 41 01 01

Tel: 0351 40 24 46

rezervari online grecia