Hotel Diana 3*

Descriere

Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.  Modernul  Centru  Spa & Wellness este dotat la nivel european, centru unde va functiona o piscina, o sala de fitness, sali de masaj si terapie. De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

Situat în frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane, renumita pentru izvoarele sale termale, la doar 3 minute de centrul orasului, Hotel Diana ofera cazare la standarde inalte, parcare privata gratuita si Wi-Fi gratuit. Camerele decorate cu bun gust au un farmec elegant, care va adauga un plus de savoare sejurului dumneavoastra.

Hotel Diana *** din Baile Herculane este situat la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane. Hotelul va asteapta cu o gama variata de servicii de cazare si wellness la cel mai înalt nivel.
Hotelul va ofera o destindere placuta, tratamente Spa, camere si apartamente mobilate ingenios, într-un mediu pitoresc. Toate aceste servicii va asigura o sedere de neuitat, în conditii deosebite.

Facilitati

Hotel Diana ofera 220 de camere (camere duble, camere single, apartamente ) recent reconditionate avand Minibar,Telefon, Uscator de par, TV prin cablu si baie moderna, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare.

Printre facilitati si dotari, mentionam: LCD TV, TV cablu, uscator de par, baie echipata complet, linie telefonica. Fiecare baie este dotata cu uscator de par, produse cosmetice, cabina dus.

Apartamentele sunt dotate cu LCD TV, TV cablu, uscator de par, baie echipata complet, linie telefonica. Fiecare baie este dotata cu uscator de par, produse cosmetice, cada cu hidromasaj.

Tratamentul se efectueaza numai in zilele lucratoare (sambata si duminica cat si in sarbatorile legale nu se efectueaza tratament, procedurile reprogramandu-se pentru zilele lucratoare)

NOTA : pentru pachete cu tratament inclus turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate tip.

Informatii si tarife oferta

Revelion 2018

Pachet 4 nopti 29.12 - 02.01.2018

1350 RON/ persoana in camera dubla/ pachet 4 nopti

Pachetul include: 4 nopti cazare si masa tip demipensiune  (29.12 cina bufet cu bauturi nonalcoolice incluse pe parcursul servirii mesei; 30.12 mic dejun bufet, cina bufet cu bauturi nonalcoolice incluse pe parcursul servirii mesei; 31.12 mic dejun bufet, Cina Festiva Revelion bufet cu bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse; 01.01.2018 bruch bufet cu bauturi nonalcoolice incluse pe parcursul servirii mesei si petrecere tematica cu bauturi nonalcoolice si alcoolice incluse; 02.01.2018 mic dejun bufet)

 Acces gratuit pe întrega durată a sejurului la: piscina interioară, saună finlandeză, Jacuzzi și sală de fitness

Revelion copii:

0 - 6.99 ani fara pat suplimentar si fara loc la masa- gratuit

7 - 13.99 ani achita 475 RON fara pat suplimentar si 675 RON cu pat suplimentar

Formular contact

Pentru a solicita mai multe informatii privind aceasta
oferta va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume*:

Telefon:

E-mail*:

Mesajul dumneavoastra:

Campurile marcate cu * trebuie completate

Sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Tel/Fax: 0251 41 01 01

Tel: 0351 40 24 46

rezervari online grecia