Hotel MPM Kalina Garden 4*

Localizare

Situat central, la doar 100 de metri de plaja complexului de vacanţă Sunny Beach.

Facilitati

Hotelul MPM Kalina Garden oferă piscine mari în aer liber. Oaspeţii pot lua parte la o gamă largă de activităţi, iar copiii se pot distra în miniclub.

Fiecare cameră are balcon, baie privată şi TV prin cablu. În toate camerele şi zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Facilităţile de catering includ un restaurant principal, un snack-bar, un bar lângă piscină şi un bar în hol. Periodic se organizează seri tematice.

Hotelul oferă o parcare în aer liber, jocuri video şi biliard. Oaspeţii pot beneficia şi de tratamente la salonul de înfrumuseţare al Hotelului Kalina Garden.

Informatii si tarife oferta

Early booking
Reducere de 20% pana la data de 31.01.2018!

Luna Decembrie este momentul perfect sa iti rezervi vacanta de vara. 20% reducere si gratuitate pentru copiii cu varsta intre 0-11,99 te asteapta la hotel MPM Kalina Garden 4*. Mini-golf, jocuri video, piscina in aer liber, mini club pentru copii sau divertisment cu echipa de animatie sunt doar cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura la hotel MPM Kalina Garden 4*. Profita de aceasta reducere si rezerva-ti un sejur in luna August cu doar 25% avans.

 

01.08.18-07.08.18
Loc in dubla promo - 284 euro (all inclusive)
Loc in dubla standard - 315 euro (all inclusive)

 

Tarifele afisate sunt per persoana/sejur 6 nopti cu all inclusive. Tarifele includ reducerea mentionata si sunt valabile in limita disponibilitatilor pentru rezervari efectuate pana la 31.01.2018.

 

Formular contact

Pentru a solicita mai multe informatii privind aceasta
oferta va rugam sa completati urmatorul formular.

Nume*:

Telefon:

E-mail*:

Mesajul dumneavoastra:

Campurile marcate cu * trebuie completate

Sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Tel/Fax: 0251 41 01 01

Tel: 0351 40 24 46

rezervari online grecia