Seychelles

Seychelles
Nu am gasit oferte in aceasta regiune

Seychelles este o tara insulara formata din 115 insule din Oceanul Indian. Arhipelagul este situat la circa 1000 km Nord-Est de insula Madagascar si la 1700 km de continentul african si este alcatuit din 42 insule granitice si 73 insule coraligene dezvoltate pe un lant muntos submarin.

 Clima este tropical umeda, iar temperatura medie multianula este de 27 grade Celsius.

Insulele Seychelles ofera plaje implacabile si deloc aglomerate, unele dintre ele fiind incadrate de stanci de granit milenar, nisipuri fine, ape de tucoaz si oportunitati grozave pentr inot, snorkeling, scufundari, pescuit sau pur si simplu relaxare.

Insulele Seychelles inseamna rezervatii naturale, parcuri subacvatice, sporturi de apa, golf, echitatie si multe alte atractii. Aici exista excursii cu ghizii cu ajutorul carora puteti vedea unele dintre cele mai rare specii de flora si fauna de pe pamant.

Ajunsi in Seychelles puteti incerca preparatele pe baza de peste oceanic sau fructe de mare. La mare cautare sunt si fructele exotice precum papaya, mango, pepene galben, merele si lamile verzi ce se gasesc in marea majoritate a meniurilor. Bucataria din arhipelagul Seychelles este o combinatie intre bucataria indiana, franceza si africana, iar preparatele sunt bine aromate cu diverse condimente locale. Meniurile pe baza de carne de porc, oaie sau vita sunt rare, majoritatea avand carne de peste.

Seychelles este considerat un adevarat paradis datorita plajelor de corali neatinse, nisipuri albe, lagune si copaci uriasi. Una dintre cele mai populare insule este Le Digue.

Mahe este cea mai mare insula a arhipelagului. Cea mai fina plaja este Anse Major, care este situata in zona nord-vest a insulei si este accesibila numai pe jos sau cu barca.

Din Mahe poti vedea cu usurinta cele mai mici insule de granit din zona. Victoria esre capitala arhipelagului. O puteti explora intr-o plimbare de aproximativ doua ore. Puteti vizita Muzeul de Istorie Natrala, o miniatura a Big-Bang-ului, strazile deosebite pline cu magazine de unde puteti cumpara suveniruri deosebite.

Beau Vallon este golful preferat al turistilor. Aici gasiti numeroase restaurante, hoteluri cat si zone amenajate pentru scufundari.

rezervari online grecia