Costa Rica

Costa Rica
Nu am gasit oferte in aceasta regiune

Costa Rica

  Este o tara din America Centrala  ,marginita la nord de Nicaragua ,Panama la sud- est , Oceanul Pacific la vest si Marea Caraibilor.

 

Costa Rica cuprinde de asemena cateva insule : Insula Cocos  se remarca prin distanta fata de aria continentala ,dar cea mai mare insula  este Insula Calero (151,6 kilometri patrati).

 

Costa Rica are sapte provincii:Alajuela ,Cartago ,Guanacaste ,Heredia,Limon ,Puntarenas ,San Jose.

Costa Rica este caminul unei varietati de plante si animale .Desi tara are 0,1% din suprafata uscatului ,ea detine 5% din biodiversitata mondiala .

 

Exista un parc national care este faimos printre ecologistii internationali pentru biodiversitatea sa ( incluzand feline mari si tapiri) unde vizitatorii pot vedea o abundenta de animale salbatice numit  Parcul National Corcovado.

 

Parcul NaTional Corcovado 

Se afla in Peninsula Osa de pe coasta sudica a  Republicii Costa Rica .Frumusetea  neasemuita a padurii tropicale neumblate cu arbori ,insecte ,reptilele si mamiferele ei face din Corcovado un loc fermecator pentru iubitorii din natura .Tainuit in una din cele mai mari paduri tropicale ,acest parc este asemenea unui diamanr neprelucrat .

 

Parcul National Tortuguero este caminul maimutei paianjen ,howler si maimutei  Capucin cu gatul alb ,a unui lenes cu trei degete ,320 de specii de pasari (incluzand specii de papagali).

rezervari online grecia