Despre noi

Palace Tour este printre primele agentii de turism din Oltenia, cu o experienta de 20 de ani in domeniu si a cunoscut o continua dezvoltare si imbunatatire a serviciilor oferite. Misiunea Palace Tour este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie si evenimente! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice, servicii de calatorie precum si organizarea de evenimente la standarde de inalta calitate!

Valorile Palace Tour sunt date in primul rand de respectul fata de clientii, angajatii, partenerii si colaboratorii nostri si de desfasurarea unei activitati transparente, cu respectarea legislatiei nationale si a Uniunii Europene!

Echipa Palace Tour, parteneriatele solide in tara si in strainatate si know-how-ul dobandit in cei 20 ani de experienta, asigura clientilor nostri inalta calitate a serviciilor de calatorie, diversitatea destinatiilor si serviciilor oferite, siguranta calatoriei si un raport corespunzator pret-calitate pentru fiecare tip de serviciu!

Palace Tour se regaseste printre primii membrii ai A.N.A.T.(Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) iar printre partenerii nostrii de elita amintim DERTOUR Germania (touroperator de talie internationala) , Pullmantur Spania (Companie Internationala de Croaziere si Chartere Turistice) precum si Iberojet Spania (Touroperator International)

Asigurarea serviciilor de rezervari hoteliere in orase si calatorii de afaceri se face in mare masura in baza parteneriatelor cu operatori de tip Integratori /Wholesalers si GDS`s (Global Distribution Systems) care detin sisteme de rezervari on line specializate,

Serviciile de ticketing, rezervare si emitere de bilete de avion, se asigura in baza parteneriatului cu unul din cele mai competitive sisteme prezente in Romania, precum si pe baza parteneriatelor cu toate companiile aeriene de linie si low-cost care opereaza zboruri din si inspre Romania.

Pentru siguranta clientilor nostrii Palace Tour detine o polita de asigurare impotriva falimentului incheiata la societatea de Asigurari Omniasig.

Pentru calitatea serviciilor oferite, Palace Tour detine certificare ISO 9001:2008

Pentru confidentialitatea datelor clientilor, Palace Tour este inregistrata in registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu Nr. 18919

Echipa Palace Tour este alcatuita in majoritate din tineri, motivati si pregatiti in concordanta cu reguli si standarde bine definite, alaturi de un nucleu de profesionisti cu experienta .

Licenta de turism
Brevet de turism
Asigurare

Click pe poze pentru a vizualiza documentul

rezervari online grecia